Loader
Coronavirus - Viziera tip A
Coronavirus


Viziere de protectie Varianta A
Coronavirus

Coronavirus


Viziera noastra a fost testata doar sumar de catre echipa care a realizat prototipul.
.
Evident, viziera noastra NU este OMOLOGATA


Idea pentru acesta viziera ne-a venit citind aceasta stire.
3D printing face shields.

Noi am inlocuit piesa printata 3D din stirea amintita cu o piesa decupata CNC sau manual dintr-o placa de pvc expandat(forex) de 10 mm un material accesibil folosit in productia publicitara deoarece printarea 3D este mare consumatoare de timp.


Coronavirus
In zilele urmatoare ne vom mobiliza pentru a produce cat mai multe astfel de viziere daca vom constata ca este nevoie de ele. In mod clar cele profesionale sunt solutia corecta dar daca acestea vor lipsi hai sa avem si o solutie alternativa. Invitam companiile care au capacitate de productie in acest domeniu (publicitate) sa evalueze atat capacitatea cat si oportunitatea in zilele urmatoare.

Am dezvoltat si un proiect pe care il facem public aici si care poate fi realizat cu scule rudimentare. Viziera.pdf.
Documentul pdf contine toate instructiunile necesare realizarii, lista sculelor si materialelor necesare cu link-uri spre furnizori probabili precum si sabloane.
Aici gasiti fisiere vectoriale pentru debitarea CNC a placii de pvc Viziera.zip


Mai multe detalii in filmul din stinga sau pe youtube
Cere Viziere Gratuit
Dragi prieteni,
În ultimele 2 luni, conștienți de provocarea prin care trecem în aceasta perioada, cu ajutorul generos al sponsorilor și firmelor de curierat, echipa noastră a produs și livrat gratuit 50.000 de viziere către personalul din spitale, cabinete medicale, MAI și alte categorii profesionale expuse riscului imediat de infectare cu SARS-CoV-2.

Suntem mândri de ceea ce am realizat și mulțumim tuturor din inima pentru susținere.

Cum orice poveste frumoasa are și un sfârșit sau cel puțin o pauza vă anunțăm că în prezent resursele financiare au fost epuizate și producția de viziere a fost oprită.

Suntem în continuare alaturi de inițiativele generoase menite să facă diferența în combaterea pandemiei și vă vom tine la curent prin intermediul site-ului și a rețelelor de socializare de îndată de apar noutăți.

Cu drag,
Echipa AFT

Cere Viziere Gratuit

Incercam sa ajutam cum putem si multumim celor din linia intai pentru tot ceea ce fac in aceasta perioada dificila!

Livrarea vizierelor se va realiza prin intermediul firmelor de curierat ce si-au manisfestat dorinta de a participa la actiunea noastra.

De asemenea, incercam sa crestem capacitatea de productie, insa ne este foarte greu sa tinem pasul cu cererea uriasa. Din acest motiv, cererile depuse vor fi livrate partial, in functie de numarul de viziere produse.

Sterilizati vizierele inainte de folosire!
Viziera nu detine omologari
!


Coronavirus
Urmareste-ne si pe facebook

Ultima actualizare: 29 May 2020