Loader
Cere Viziere Gratuit
Dragi prieteni,
În ultimele 2 luni, conștienți de provocarea prin care trecem în aceasta perioada, cu ajutorul generos al sponsorilor și firmelor de curierat, echipa noastră a produs și livrat gratuit 50.000 de viziere către personalul din spitale, cabinete medicale, MAI și alte categorii profesionale expuse riscului imediat de infectare cu SARS-CoV-2.

Suntem mândri de ceea ce am realizat și mulțumim tuturor din inima pentru susținere.

Cum orice poveste frumoasa are și un sfârșit sau cel puțin o pauza vă anunțăm că în prezent resursele financiare au fost epuizate și producția de viziere a fost oprită.

Suntem în continuare alaturi de inițiativele generoase menite să facă diferența în combaterea pandemiei și vă vom tine la curent prin intermediul site-ului și a rețelelor de socializare de îndată de apar noutăți.

Cu drag,
Echipa AFT

Cere Viziere Gratuit

Incercam sa ajutam cum putem si multumim celor din linia intai pentru tot ceea ce fac in aceasta perioada dificila!

Livrarea vizierelor se va realiza prin intermediul firmelor de curierat ce si-au manisfestat dorinta de a participa la actiunea noastra.

De asemenea, incercam sa crestem capacitatea de productie, insa ne este foarte greu sa tinem pasul cu cererea uriasa. Din acest motiv, cererile depuse vor fi livrate partial, in functie de numarul de viziere produse.

Sterilizati vizierele inainte de folosire!
Viziera nu detine omologari
!


Coronavirus
Urmareste-ne si pe facebook

Ultima actualizare: 29 May 2020

0+
Viziere livrate
0+
Viziere in curs de livrare

Producem doua variante de viziere. pentru fiecare dintre aceste variante aveti o descriere detaliata a modului de realizare, materialele folosite si un film de ajutor.

Procedam asa fortati de discontinuitatile in aprovizionare in primul rand dar si datorita faptului ca fiecare varianta are avantaje si dezavantaje semnalate de catre utilizatori sau constatate de catre noi.

Varianta A
cu cozoroc din forex, este din cate am inteles preferata de medicii din ATI si UPU pentru ca ofera mai multa protectie in partea superioara dar este mai greu de produs.

Varianta B
cu cozoroc din burete, este mult mai usor de produs dar nu ofera acelasi nivel de protectie si buretele din componenta ar putea sa fie greu de dezinfectat.


Coronavirus
De la stinga la dreapta: Varianta A - Varianta B


Ultima actualizare 6 Aprilie 2020
Client Image
Mihai.Vidrascu
Untitled
Client Image
Mihai.Vidrascu

Impreuna facem diferenta!

Sustineti proiectele noastre aici:

Contribuie

Din ce in ce mai multi si-au aratat intentia de a participa la efortul nostru. Impreuna putem lupta contra raspandirii COVID-19.

Despre viziere si alte proiecte
In aceasta perioada ne marim zilnic capacitatea de productie pentru viziere si optimizam proiectele.
In acest moment avem trei variante de viziere in productie si o capacitate de peste 500 de viziere/zi pe care le distribuim catre medici si catre alte categorii profesionale care au nevoie de ele.
Suntem in contact cu doctori si alti utilizatori de viziere care ne arata ce putem imbunatati si speram sa ajungem la peste 1000 de viziere/zi.

AFT are si alte proiecte in dezvoltare pe acelasi subiect din care amintim: sisteme de sterilizare cu UV; ventilator pulmonar in parteneriat cu un grup mai mare de companii; sisteme software de suport pentru lupta cu pandemia, alte proiecte de R&D pentru subansamble din alte echipamente necesare in aceasta lupta impotriva raspandirii virusului COVID-19.
Coronavirus

Principii de la care nu vom face rabat:
1. Nu vom vinde vreodata viziere de protectie si nu vom adauga profit in nici un proiect pe care il derulam cu ajutorul banilor primiti din contributii.
2. Intreaga activitate legata de acest subiect este constituita intr-un centru de cost separat si toate documentele financiare vor fi disponibile pentru toti cei care au contribuit, asigurand in acest fel o transparenta totala.

Echipa AFT

Ultima actualizare 2 Aprilie 2020
In demersul initiat de Autonomous Flight Technology impotriva COVID-19 s-au alaturat pana in prezent:
Coronavirus

Fondat in 1994 si parte din McCann Worldgroup, McCann Worldgroup Romania este, in prezent, cel mai mare grup de publicitate de pe piata romaneasca.
Coronavirus

Start-up-ul romanesc Hub Works(FLOW) a luat nastere in 2019 si este primul serviciu de sharing de trotinete electrice din Bucuresti. In prezent, trotinetele sunt disponibile pentru inchiriat si in Cluj si Timisoara, urmand ca din acest an serviciul sa fie extins si in alte orase.
Coronavirus

Fondat in 1995, Mega Image este cel mai mare lant de supermarketuri din Romania cu peste 9000 de angajati si cu o retea care cuprinde in prezent peste 700 de magazine in Bucuresti, Constanta, Ploiesti, Brasov, Targoviste si alte orase din tara. Mega Image este parte a grupul international Ahold Delhaize.

NIRO investment group

Fondat in 1995, NIRO Investment Group este un grup de firme 100% privat, cu o experienţă de peste 25 de ani în investiţii, dezvoltarea şi managementul proprietăţilor imobiliare. Grupul, în calitate de dezvoltator de concepte de afaceri, investitor, antreprenor general şi administrator de proprietăţi imobiliare, are un portofoliu de proiecte care se întind pe 500.000 de metri pătraţi construiţi, însumând peste 400.000.000 de euro în investiţii.
Printre proiectele dezvoltate şi administrate de Niro Investment Group se numără cel mai mare hub comercial din sud-estul Europei, clădiri de birouri, proiecte rezidenţiale. Incepand din 2017 NIRO Investment Group a inceput dezvoltarea a doua hoteluri in Bucuresti: Corinthia Grand Hotel du Boulevard si Swissotel Bucuresti.
NIRO Investment Group sustine initiative romanesti, care genereaza valori si sprijina comunitatea.
NIRO investment group

Infiintat in 1992, Dedeman este cel mai mare lant de retail cu materiale de constructii si produse pentru amenajari interioare de tip Do-It-Yourself (DIY) din Romania, destinat celor care doresc sa-si construiasca si sa-si amenajeze caminul.


Ultima actualizare 2 Aprilie 2020
Medicii ne sunt eroi


Descopera mai multe despre noi. . Autonomous Flight Technologies.


Pentru altii ca noi
   29 Martie 2020

Dragi prieteni, stim ca va este foarte greu in aceasta perioada, dar va rugam sa facem cu totii un efort asa cum nu am mai facut niciodata.. Nu la munca ci in toata viata noastra de pana acum.

Hai sa ne punem toti mintea si resursele la contributie pentru a da o mana de ajutor.

Ganditi-va ca fiecare medic pe care il protejam salveaza o viata. Poate fi chiar a noastra sau a acelora pe care ii iubim. Si acesta este doar un exemplu.
Sunt multe lucruri bune de facut si unde putem sa ajutam.

Suntem in fata celei mai mari crize de pana acum de dupa cel de-al doilea razboi mondial. Acest razboi (pentru ca de acum poate fi numit razboi) ameninta sa devina mare si grav. Dar spre deosebire de cel de-al doilea razboi mondial aceasta lupta se da pe fiecare metru patrat de planeta.

Cu totii, suntem printre cei care pot sa faca diferenta!

Si ca la razboi au aparut unii care vor sa se imbogateasca. Si noi vrem acest lucru dar, din punctul nostru de vedere, vrem de asemenea sa nu ne fie rusine!

Proiectele de care ne ocupam la AFT in aceste zile, nu sunt facute pe cont propriu. Am fost ajutati de cativa parteneri pe care ii vom aminti aici in zilele urmatoare. Clienti sau furnizori traditionali, fara al caror ajutor nu am fi reusit!

Sunati-va partenerii, firmele prietene si incercati sa vedeti ce puteti face impreuna.

Incepeti!

Echipa AFT,    29 Martie 2020
Coronavirus
O poza, dintr-un trecut mai fericit, in care actionam ca o echipa si, intamplator, pastram distanta sociala.Coronavirus
CoronavirusIn aceasta perioada consideram ca este normal sa incercam si noi sa ajutam cu ce putem in lupta cu pandemia de coronavirus. Cu utilajele de care dispunem putem sa producem viziere de protectie pentru cei care au nevoie de ele: cadre medicale, forte de ordine si angajatii din magazinele pentru produse de stricta necesitate. Ce propunem noi nu este unica solutie pentru viziere. O initiativa pe care o consideram cel putin la fel de buna ca a noastra puteti gasi la viziere.ro. Din cate am inteles aceasta initiativa este sprijinita de Societatea Studenților în Medicină din București si are nevoie de ajutor financiar. Incercam o solutie alternativa pentru a creste disponibilitatea pentru acest produs. Punem la dispozitie gratuit documentatia pentru a putea produce si altii viziere folosind proiectul nostru sau pentru a va inspira in propriile dumneavoastra initiative in aceasta directie.


Echipa Aft ,    23 Martie 2020
Coronavirus

Client Image
Client Image
Client Image
Client Image
Client Image
Client Image
Client Image


Contact
Autonomous Flight Technologies
Str. Aeroportului Nr. 1, Clinceni, Jud. Ilfov, Cod 077060
(DC 125 intersection with DC 126)

tel.: (+40) 740 088 074
Contact1